Tentoonstelling

Voorjaarstentoonstelling geannuleerd.

De tentoonstelling van Daniël Tavenier, schilderijen en Yke Prins, beelden, die gepland was voor de periode van 22 mei t/m 6 juni 2021, is geannuleerd vanwege het uitblijven van versoepelingen van de coronamaatregelen. Het bestuur achtte het niet verantwoord om bezoekers uit te nodigen voor de expositie in villa Erica.
Zoals het er nu uitziet zal op 31 oktober een bijzondere tentoonstelling geopend worden met schilderijen van René Korten en ruimtelijke objecten van Simon Oud. Het bijzondere werk van deze beide kunstenaars zal te zien zijn t/m 14 november.

Voorjaarstentoonstelling Daniël Tavenier, schilderijen en Yke Prins, beelden

Helaas wordt de voorjaarstentoonstelling i.v.m. de coronamaatregelen geannuleeerd.

22 mei t/m  6 juni 2021 (gewijzigde data i.v.m. corona)
Vrijdag tot en met zondag: 13.30 – 17.00 uur
Groepen en scholen maandag tot en met vrijdag op afspraak.

 

Het werk van Daniël Tavenier is expressief, experimenteel en zoekend. Het gaat over grote bewegingen in penseelvoering en vormen. Licht en spel zijn aanwezig in de serie ‘Lightsteps’, een negental gouaches die een bijzondere plaats innemen in de tentoonstelling.

 

 

 

 

 

Het werk van Yke Prins is geïnspireerd door vormen en ritmes die zij in de natuur vindt. Vooral in de veerkracht daarvan: wind, water, aarde, groei. Zij heeft geen duidelijk concept maar is altijd aan het zoeken en laat het werk vanuit het materiaal ontstaan. Meestal leidt dat tot onverwachte resultaten. Ze laat een veelzijdig oeuvre zien in plaatstaal, brons en hout.

Eerdere exposities