KUNST BIJ DE BARON

GROTE KIJKDOOS JUBILEUMEXPOSITIE: 100 kunstenaars, 25 & 26 september, 12-17 uur

MUZIEK- en PROZAPROGRAMMA: 25 september 12-17 uur

Baron van Wassenaerpark, gebouw Walraven, Oostbreukelderweg 1, Bennekom

De Kijkdoos organiseert een grote Jubileumexpositie “Kunst Bij De Baron” op 25 en 26 september 2021. Dit vanwege haar 50-jarig jubileum. 100 kunstenaars, die de afgelopen 50 jaar bij de Kijkdoos exposeerden, tonen er werk. De tentoonstelling vindt plaats in het Opella-gebouw Walraven, gelegen aan het Baron van Wassenaer Park te Bennekom
Met ‘Kunst bij de Baron’ wil De Kijkdoos bezoekers graag laten genieten van eigentijdse beeldende kunst. De exposite is 25 en 26 september toegankelijk van 12- 17 uur, zonder entreekosten. Zaterdagmiddag 25 september biedt bezoekers bovendien een gevarieerd muziek- en prozaprogramma in de buitenlucht met zang, muziek en dichtkunst. Bezoekers kunnen hier ook een hapje of drankje kopen bij een foodtruck.
“Kunst bij de Baron” is geïnspireerd op de naam Baron van Wassenaerpark. Deze omvangrijke tentoonstelling vindt plaats in het aan dit park gelegen gebouw Walraven van Opella. Het is hiermee ook een mooie manier om bewoners van Opella en Bennekom/bezoekers bij elkaar te brengen. En hen te laten genieten van zoveel eigentijdse beeldende kunst.

Bezoekers op de fiets kunnen fietsen ter plaatse stallen. Automobilisten zullen naar een parkeerplaats bij het sportpark Fortissimo worden geleid. Voor bezoekers die slecht ter been zijn is een pendelbus aanwezig.

Kunst bij de Baron” kan echter alleen definitief doorgaan wanneer de Covid-19 maatregelen na de zomer dit toestaan. Zie voor de laatste informatie: www.dekijkdoosbennekom.nl