Community art: Hoe beleef je Bennekom?

Clementine Sluijsmans voert een inloopactiviteit uit, waar inwoners zelf kunnen bijdragen aan een gezamenlijk kunstwerk. Van 27-30 april kunnen Bennekommers en bezoekers van ons dorp zelf een onderdeel maken met de aanwezige materialen. In de loop van deze week komen alle gemaakte beelden in de etalage van het pand Dorpsstraat 19 te hangen. Zo ontstaat een kunstzinnig, gezamenlijk beeld van hoe we Bennekom beleven: Community-art.

Dit gezamenlijke werk maakt onderdeel uit van de Mixed Media presentatie, die deze week te bekijken is in het voormalig pand van damesmodezaak Woudstra. Kunstenaars Alma de Vries, Clementine Sluijsmans, Monique Grolle en Coenraad de Jong zijn hier aan het werk van woensdag t/m zaterdag. Mixed media, of gemengde technieken, is een kunstvorm waarbij letterlijk gebruik gemaakt wordt van een mix aan materialen. Zowel twee- als driedimensionaal werk: collages, objecten en installaties.
Op deze dagen is ook het werk van de vier kunstenaars tentoongesteld. De diversiteit van Mixed Media is dan goed zichtbaar. Iedereen is van harte welkom om de getoonde werken te bekijken en de kunstenaars tegelijkertijd ook aan het werk te zien. Zo zie je hoe een object of ander werk tot stand komt. Dus loop gerust naar binnen en maak ook je eigen bijdrage over Bennekom, om het toe te voegen aan het Community Art project. Om met elkaar te verbeelden hoe we Bennekom beleven.

Mixed Media is een onderdeel van “Kunst in Uitvoering”, dat plaats vindt aan de Dorpstraat 19 in Bennekom.

Openingstijden Mixed Media: 27 en 28 april 13-17 uur, 29 en 30 april: 10-17 uur.